Jogurtová kultura sušená v AL sáčku, Jogurtová kultura sušená v AL sáčku - Sortiment

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Elektrické ohradníky

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro chov skotu

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro chov koní

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro chov prasat

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro chov ovcí

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro chov drůbeže

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro chov králíků

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Pastevní technologie

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Stájové pomůcky a nářadí

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Veterinární potřeby

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Mlékařství a dojící technika

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.kontrola mléka

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.utěrky na vemena

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.rukavice, nárukávníky a zástěry

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.čistící kartáče

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.ostřikovací pistole

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.filtry pro dojení

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.konve, konvice, oddojovače, víka a těsnění

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.sběrače pro skot a příslušenství

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.pulzátory a příslušenství

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.mléčné a vzduchové hadice

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.strukové návlečky a pouzdra

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.náhradní díly na české dojení

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.přípravky na ochranu struku a vemena krávy

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.dezinfektory a strukové kanyly

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.konvové dojení

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.výroba sýru - formy na sýr, lisy, stoly, harfy

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.máselnice, odstředivky, jogurtovače

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.syřidla a mléčné kultury

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Dezinfekce + proplachy

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Boj se škůdci

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro kočky

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Potřeby pro psy

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Fotopasti a kamery

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Zahradní technika FISKARS

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Pro zemědělství a zahradu

Elektrické ohradníky a chovatelské potřeby FARMER CZ s.r.o.Zdraví pro zvířata

Zdraví pro zvířata, Jogurtová kultura sušená v AL sáčku - Sortiment

DOPRAVA ZDARMA při nákupu nad 3000,- bez DPH (3630,- s DPH)
Neplatí pro objemné zboží a zboží převyšující hmotnost 50kg.

 

Nejprodávanější v kategorii » | | | Mlékařství a dojící technika | | syřidla a mléčné kultury | | Jogurtová kultura sušená v AL sáčku |
Syřidlo chymozinové LAKTOCHYM 200ml univerzální
Syřidlo chymozinové LAKTOCHYM 200 ml je tekuté přírodní enzym, srážedlo živočišného původu
TIP SKLADEM
195,00 Kč s DPH
161,16 Kč bez DPH
Chlorid vápenatý 36% roztok CaCl2 200 ml
Chlorid vápenatý 36% roztok CaCl2 200 ml - používá se při výrobě sýrů z pasterovaného mléka
SKLADEM
65,00 Kč s DPH
53,70 Kč bez DPH
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml
Syřidlo mikrobiální FROMASE 220 TL 500 ml - vegetariánské syřidlo pro všechny druhy sýrů. Možno
SKLADEM
240,00 Kč s DPH
198,35 Kč bez DPH
Syřidlo pepsinové LAKTOSIN 200 ml
Syřidlo pepsinové LAKTOSIN 200 ml - tekuté pepsinové syřidlo LAKTOSIN na tvaroh a sýry je
SKLADEM
150,00 Kč s DPH
123,97 Kč bez DPH
Jogurtová kultura sušená v AL sáčku
Kultura pro přípravu kysaných mléčných potravin. Starovací kultura vydá při dodržení
SKLADEM
50,00 Kč s DPH
41,30 Kč bez DPH

Jogurtová kultura sušená v AL sáčku

Jogurtová kultura sušená v AL sáčku
SKLADEM

Kód zboží14846
DPH21%
Cena bez DPH41,30
Cena s DPH50,00
Počet: ks




Popis produktu

Soubory ke stažení

Zařazení produktu

Jogurtová kultura sušená v AL sáčku

Kultura pro přípravu kysaných mléčných potravin.

  • Starovací kultura vydá při dodržení návodu 1 litr jogurtu.
  • Malé množství tohoto jogurtu lze následně opakovaně použít k dalšímu zaočkování.
  • Při dodržení hygienických podmínek můžeme tímto způsobem docílit 10-ti i vícenásobné zaočkování.
  • Pozor na zavlečení cizích bakterií, kvasinek, nebo plísní!
  • Poté doporučujeme použít opět originální kulturu, aby bylo zajištěno správné zastoupení jogurtové mikroflóry.

Kultivační podmínky: 1l chladného mléka smícháme s 3-8 lžícemi sušeného mléka (2-3%) dobře promícháme.
Bez sušeného mléka připravíme tzv. selský jogurt. Mléko zahřejeme na 92-95°C po dobu 2-3 minuty. Ochladíme na 42 - 45°C, přidáme jogurtovou kulturu, promícháme a kultivujeme v jogurtovém termoboxu 4-5 hodin. Udané teploty se nesmí překročit. Potom rychle zchladíme a uložíme na 12 hodin do lednice. Při spotřebě nezapomeňte oddělit 2 lžíce jogurtu na další zaočkování. První příprava není nikdy tak výnosná jako ty následující, trvá také déle. Nejčastější chyby: Nahnědlá barva - mléko bylo ohřáto na příliš vysokou teplotu. Řídký jogurt - nebylo přidáno sušené mléko, nebo nebyla po celou dobu fermentace správná teplota. Příliš kyselý jogurt - fermentace při vysoké teplotě

Nacházíte se v detailu produktu Jogurtová kultura sušená v AL sáčku na stránkách Elektrické ohradníky FARMER CZ s.r.o. www.farmercz.cz

Chcete-li zobrazit i další produkty z kategorie cz > Mlékařství a dojící technika > syřidla a mléčné kultury, klikněte prosím na tento odkaz.